Veckans plus, vecka 49

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till ett mycket roligt fenomen som finaste E från Norrland lärde mig när han var och hälsade på förra veckan. Allt man behöver är en microvågsugn och en skumtomte. Det går säkert även bra med en skum tomte, om man har en tillräckligt stor micro och är beredd att städa efteråt. Men nu håller vi oss till godiset skumtomtar, eftersom det är säsong för sådana. Det går visserligen bra med vilket skumgodis som helst, men tomtar är av lagom storlek och är dessutom ganska goda. Än så länge.

Mikrovågsugn

Tag den skumma tomten och placera den mitt på en tallrik, och kör på högsta effekt i micron i ungefär 15 sekunder. Kanske 20-30 om den är gammal och hård. Öppna micron, tappa hakan i golvet och garva som fan. Det var vad jag gjorde. Min tomte kom från lösviktsgodiset och var inte lika mjuk och färsk som en ur en påse, så resultatet var kanske inte helt optimalt, men det var ändå sjukt roligt. Veckans plus går tveklöst till att köra skumgodis i microvågsugnen! Jag tänker inte berätta hur det blir, förutom att det var jävligt roligt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/veckans-plus-vecka-49/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jilinadecember 8, 2013 kl. 12:29
  • Svara

  Hmmm. Jag måste synda igen och köpa godis verkar det som. Är nyfiken på resultatet.

  1. Hehe, hoppas du får dig ett gott skratt också! 😉

  • Tofflandecember 8, 2013 kl. 16:34
  • Svara

  Detta blir jag rejält nyfikis på! Funkar det med chokladöverdragna skumtomtar, för det är vad jag har hemma??? 😛

  1. Lite varning på det, vet inte alls om det blir så bra… Men det skadar kanske inte att prova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.