Veckans plus, vecka 51

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till Espresso House och de pepparkaksmuffins de har på menyn just nu! De är helt ljuvliga, mjuka och saftiga med god glasyr och bra kryddning. Ungefär så perfekta som pepparkaksmuffins kan bli – om man petar bort tranbären som ligger på toppen. Bläfy. De är nog till och med lika goda som mina egna pepparkaksmuffins; inte riktigt lika kryddiga, men glasyren är grädde på moset. Sånt lyckas ju aldrig jag med, utan mina blir på sin höjd så här roliga, och då har jag verkligen ansträngt mig…

Pepparkaksmuffins får veckans plus!Dessutom tycker jag att de har riktigt bra kaffe på Espresso House. Skulle nog nästan våga påstå att det är mitt favoritcafé, i alla fall när det handlar om de stora kedjorna. Självklart är det mycket mysigare på Sturekatten eller något litet hål i väggen i Gamla stan, men de har riktigt bra fika och goda smörgåsar på Espresso House.

Hur som helst, veckans plus den här gången går helt klart till deras pepparkaksmuffins. Jag har ätit två inom loppet av en vecka, och jag lär äta fler under säsongen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/veckans-plus-vecka-51/

2 kommentarer

    • nitiz.blogg.sedecember 22, 2013 kl. 22:59
    • Svara

    Men! Det är väll inge fel på dom muffinsen!! Det ser jättegott ut! Det ska inte va så överstylat.

    1. Haha, tack! Du skulle sett röran i köket när de där blev till… :mrgreen: Pynt är inte min grej, de ska ju ändå ätas upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.