Veckans plus, vecka 52

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till något som jag verkligen har längtat efter, länge. Det går till att året är slut, så att jag slipper göra de här jävla veckans plus-inläggen längre! Det har varit skitsvårt att komma på något en del veckor, för vad fasen ska man plussa när man får diskbråck, ligger på sjukhus eller alla myndigheter bara motarbetar en? Sjukhusmaten, eller det fantastiska bemötandet man får av Försäkringskassan?

En del veckor har det faktiskt inte hänt en enda positiv grej, så då har det blivit ganska allmängiltiga saker och det är inte särskilt kul. Visst har det hänt väldigt trevliga saker den här veckan, och jag har fått så fina och bra julklappar att både de och människorna jag fått dem av förtjänar så många plus det bara går, men jag har sett fram emot att skriva det här länge.

Nu är det över, och jag gläder mig åt att slippa göra fler veckans plus. Det var väl en bra idé och säkert ganska nyttigt att verkligen tänka på och gå igenom alla positiva saker som hänt under en vecka, men fasen vad tråkigt. Hädanefter tänker jag hålla mig till det som passar mig bäst: Jag kör veckans minus hela nästa år i stället. Garanterat lite enklare om allt ska fortsätta jävlas med mig som det har gjort i år, och helt säkert mycket roligare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/veckans-plus-vecka-52/

2 kommentarer

    • Tofflandecember 29, 2013 kl. 20:20
    • Svara

    Kram till dig!!!

    1. Och en stor till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.