Vidrig cola!

Jag drack någon sorts dryck på ett av fiken på Åhléns häromdagen, Whole earth lightly sparkling organic cola. Den var vidrig. Det lät ju bra, ekologisk och rättvis och allt vad det nu kan vara, och inte några konstigheter i den. Dessutom marknadsfördes den i Sverige av Kung Markatta, vilka brukar ha bra kvalitet på sina saker (om än till ett alldeles för högt pris), men fy helvete vad äcklig den var! Sämsta cola-drycken ever.

Cola-dryck marknadsförd av Kung Markatta

Den var ljust brun, som svagt te, och smakade mest citron och surt. Och så var det någon slags obestämbar fruktsmak också, som antingen kunde ha varit körsbär eller svart vinbär. Det fanns i alla fall ingenting i den som ens liknade cola-smak, så att den får säljas med det namnet är lite konstigt. Det var snarare en fruktsoda, typ. Hemskt.

Jag är ingen stor konsument av cola eller läsk överhuvudtaget, men någon gång i månaden sådär blir det en läskeblask på café. Oftast cola, men hädanefter håller jag mig till den enda som är god – vanlig Coca-cola. Har faktiskt inget till övers för någon annan sort. Pepsi är väl nästan okej, men för söt i mitt tyckte. Mataffärernas egna billiga märken är vidriga, och light-varianterna är än värre. Cola ska drickas iskall, utan is och utan citron. Och köp för fan inte den här, det var inte cola, och det var inte ett dugg gott!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/vidrig-cola/

2 kommentarer

    • Farsandecember 16, 2013 kl. 22:32
    • Svara

    Jag lovar att inte köpa den heller.

    1. Bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.