Vila och tid för en paus

Söndag! I dag tänker jag inte göra något mer än att vila hemma. Jag är helt jävla slut efter den här veckan. Det har varit hur trevligt som helst, men man når liksom en viss gräns där man bara vill lägga sig ner och inte kliva upp på hela dagen. Jag har passerat den för ett par dagar sedan. Det var mysigt på landet, men resan fram och tillbaka är väldigt jobbig för kroppen. Dessutom tar det lite tid att anpassa sig, och man sover aldrig tip-top när det bara är ett par nätter och det dessutom är lite kallt och fuktigt.

Direkt efter vi kom hem i går blev det en snabb dusch och sedan direkt vidare till min fina farmor för att fira hennes födelsedag. Det var mycket folk, många nära och kära, och en systerdotter som inte lämnade min sida en minut på tre timmar. Skönt att man är bäst i världen för någon, i alla fall…! Vi har bestämt att vi ska ha mys hemma hos mig nästa helg, och hon började packa sin väska så fort hon kom hem i går kväll. Det gäller att vara förberedd!

Överfull resväska. Vila.

Men för mig blir det bara vila i dag. Jag har så ont, och jag är så oändligt trött. Det går nästan inte en dag numera utan att jag någon gång under dygnet överväger att åka in akut, om än bara för att få några timmars smärtlindring. Inte för att det tjänar något till, det är tillfälligt, det är dyrt, och det hjälper inte i längden. Men rätt var det är så åker jag ändå, för jag måste få ett break snart. Att vila i dag kanske hjälper mig hålla ut några dagar till…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/vila-och-tid-en-paus/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Truthdecember 29, 2013 kl. 10:21
  • Svara

  Have you read my blog? http://www.mustsharetruth.blog.com

  1. Hello, it looks very nice! 🙂

  • Anettedecember 29, 2013 kl. 15:41
  • Svara

  Ville bara titta in o säga Hej!
  Hoppas verkligen du kan få vila.
  Så tabletter hjälper inte mot smärtan?

  Kram från
  Anette (”bondebacka” på Gratisbio 🙂 )

  1. Hej Anette och välkommen hit! Tack snälla, hittills har det varit väldigt lugnt och skönt i dag!

   Tabletter tar bort topparna, men det hjälper aldrig helt trots att jag äter starka morfinpreparat varje dag. Det är helt enkelt något man får leva med, och sjukdomen är väldigt komplex och ger väldigt olika symtom från person till person. För min del är det lederna och musklerna som drabbats värst (vi saknar en tredjedel av all bindväv), så jag har kronisk nackspärr, kroniskt ryggskott, lednära värk och så har jag oprererat ryggen två gånger. Det blir mycket vila! 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.