Vinnare utsedd – bok på väg!

En månad har gått fort, och tävlingen i samarbete med Boxholms ost där priset var en fantastiskt fin liten bok med ostrecept är nu alltså över. Vi har alltså en vinnare! Tävlingsfrågan, ”Nämn en av de kryddor som finns i Boxholms kryddost” hade två svar, antingen spiskummin eller nejlikor. Eller både och, som en hel del av er fick med. Och alla deltagare svarade rätt!

Mer smak av ost från Boxholms ost. Tävling hos Arga Klara! En vinnare är utsedd.

Av alla de rätta svaren som kommit in så har vi slumpmässigt dragit en vinnare, och den här gången blev det Victoria i Lindome som fick den stora äran att komma först. Boken kommer hem till dig om några dagar, stort grattis till dig och tack till alla andra som varit med!

Som jag nämnde så kommer det att starta en ny tävling här på bloggen redan i morgon – också relaterad till ost men med ett annat pris… Håll gärna utkik och var med och prova lyckan igen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/vinnare-utsedd-bok-pa-vag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.