Arbetsresa

Älskaren R ska åka på arbetsresa hela nästa vecka. Bläää. Visserligen jobbar han så mycket, att vi egentligen bara ses sent på kvällarna, men ändå – det kommer att bli tomt! Det är mycket som måste fixas innan han åker, för att jag ska klara mig själv hela veckan. Handling, se till att förbrukningsvaror som eventuellt tar slut finns lättillgängliga, bädda rent i sängen, och städa. Har jag en dålig dag och tappar något på golvet, så får det ligga kvar tills jag orkar, eller någon annan kan plocka upp det. Jag kommer att sakna honom. Han åker på arbetsresa en gång om året eller så, flyger iväg och är borta en vecka.

Vy från flygplan, blå himmel

Inte så farligt egentligen, men är man själv mycket till att börja med så blir det extra tomt. Nu jobbar jag ju visserligen två dagar den veckan, och det är tur. Det sociala utbytet där är nödvändigt för en någorlunda vettig vardag. Dessutom kommer min vän och kollega M och håller mig sällskap nästa helg – R kommer inte hem från sin arbetsresa förrän på söndag kväll.

Vi tänkte ha en riktig tjejkväll, med lite spa och kanske till och med lite hårfärg, en bra film och något gott att äta. Det blir riktigt mysigt, faktiskt. Jag kommer säkert att fylla kvoten för vad jag orkar göra under veckan, det är bara kvällarna som blir ensamma. Nåväl, bättre att han är borta nu än när det är sommar och det går att göra mer saker tillsammans ute. Och jag är inte ett dugg avundsjuk på hans arbetsresa, för destinationen är varken varm eller mysig… Hemma bäst.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/arbetsresa/

1 kommentar

  1. Modell för Newhair, Bloggare och flyttar till USA nästa vecka.
    Följ mitt liv på http://www.clarafeldt.com

    Kärlek och omtanke till er alla

    LOVE Clara Feldt

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.