Behöver en högtalare!

Alltså, min dator. Den är väldigt bra, men ända sedan i maj när jag skaffade den har jag trott att jag inte har haft något ljudkort i den. Köpte den enklaste varianten med mest prestanda för pengarna, och hittills har jag inte lyckats få ett pip av ljud ut den. Inte fasen har jag krälat runt under bordet och försökt koppla in en högtalare heller, och dessutom nämnde älskaren R vid något tillfälle när den var ny att den inte hade något ljudkort. Jag har alltså inte ens tänkt på att försöka.

Förrän i förrgår. Körde en stor genomgång och uppdatering av allt, och då upptäckte jag att det fanns en nu drivrutin för något som hette något med audio. Aha! Och mycket riktigt, jag installerade drivrutinerna och sedan hjälpte R till att leta fram en sladd från högtalarna till stereon som passade, och visst fasen hade jag ett fungerande ljudkort. Nu behöver jag bara fungerande små högtalare att ha på skrivbordet.

Högtalare

Har ett par små högtalare från typ 2005 på vindsförrådet, men frågan är om de ens fungerar. Eller hur bra de är, om de går att använda. Ska be honom kila upp och leta i kväll, och är det så att de inte funkar ska jag köpa någon liten enkel högtalare att ha på bordet i helgen. De kostar inte särskilt mycket, och med tanke på hur mycket jag kommer att använda dem så är de värda varenda krona. Har verkligen saknat att inte kunna köra ljud direkt genom datorn – vill jag lyssna på något så är det stereon med 75 fjärrkontroller som gäller. Jag hatar fjärrkontroller. Det var dagens lilla lycka. Ljud.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/behover-en-hogtalare/

1 ping

  1. […] mindre apotek i kroppen kan jag kanske till och med åka och göra något. Handla, till exempel. Högtalare kanske, för R hade inga. Men inte i stan, det är säkert för jobbigt trots att det är före […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.