Besök och ljud!

Bästa M kom alltså hit i morse och fikade en stund. Det känns så himla mysigt att ha extra sällskap på förmiddagarna, och särskilt när det är hemma hos mig! Är inte direkt bortskämd med sådant, så alla besök mottages tacksamt. Det blev inget långt besök, men vi hann prata ikapp lite och hade en trevlig fikastund. Han skulle ju iväg på turné runt halva landskapet, så jag och älskaren R passade på att provåka hans nya begagnade bil till lämpligt ställe för avhoppning.

Skulle nämligen till stora elkedjan och köpa mig ett par högtalare som jag sett ut. Det gick fort, in, provlyssna, betala, ut. De var väldigt bra för priset, och lagom stora. Knappt 2 decimeter höga, och går att köra trådlöst. R ville köpa buntband och eventuellt ett lås att bryta sig in i, och det gick lika fort det. Sen var vi färdiga med våra ärenden och åkte hem. Skönt, för jag är fortfarande i riktigt dålig form efter mardrömsfärden hem efter jobbet i torsdags.

Högtalare Creative T12. Besök.

Väl hemma så kopplade R in högtalarna, och nu kan jag äntligen poppa musik bäst jag vill. Allt skval som distraherar hjärnan från att tänka på hur ont jag har är bra. Visserligen har jag ju en stereo – men på golvhöjd. Används alltså inte till vardags när jag är själv. Jag kör med Spotifys betaltjänst, som har bättre ljud och snabbare streaming än gratisvarianten, och det duger alldeles utmärkt för mig. Så nöjd med dem, de låter riktigt bra! Just nu är Frank Zappa på besök i min kontorshörna, sen kommer Black Label Society. Och min allra närmaste vän från förr. Trevligt sällskap indeed.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/besok-och-ljud/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.