Dags att sanera kort!

När jag stod och väntade på taxin i går efter jobbet såg jag något fruktansvärt vidrigt som fick mig att sprita och sanera mitt Färdtjänst-kort så fort jag kom hem. Nu när jag tänker efter finns det faktiskt fler kort som hanteras av andra människor som jag tänker sanera också… Men hur som helst, det stod en taxichaufför på andra sidan gatan. Han nös.

Inget konstigt med det, för vem nyser inte ibland? Det som hände sen fick mig dock att vilja kräkas lite. Han snöt sig med fingrarna, och fick lite snor på dem. Eller ja, inte så lite – jag kunde ju se det från tvärs över gatan. Så vad gjorde han? Jo, han torkade först rent näsan med handen, och så torkade han av handen på sin taxiförarjacka. Så jävla äckligt. Nu vet ju jag inte om han hade en flaska handsprit eller savetter eller något liknande i bilen (även om jag aldrig sett något sådant), så han kan ju faktiskt ha tvättat sig. Men jag skulle med allra största sannolikhet säga att han inte gjorde det.

Tvål, sanera, steril

Vidrigt. Jag tycker att det är sjukt äckligt när folk snyter sig genom att hålla för ena näsborren och fräsa ut snoret, eller hur det nu är de gör. Oftast när jag har sett någon göra det, så har det blivit rester under snoken som torkas bort med handen. I förkylningstider, och när man har hand om sina passagerares kort, är det verkligen inte okej. Det verkar förresten vara en grej som karlar över 50 ägnar sig åt. Har nog aldrig sett en tjej eller kvinna göra det. Fy. Äckelvarning hos Taxi Stockholm – sanera era chaufförer!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/dags-att-sanera-kort/

4 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • Madeleinejanuari 14, 2014 kl. 15:56
  • Svara

  Håller med dig, det är verkligen skitäckligt!

  1. Ja! Fyfan, jag mår nästan lite illa bara jag tänker på det, haha!

  • Tofflanjanuari 14, 2014 kl. 18:34
  • Svara

  Fy te rackarns!!! Och jag såg Restaurang Maestros pizzabud klia sig i arslet innan han grabbade tag i pizzorna som låg bak (!) i bilen. Fast det klart… Han kliade sig ju inte INNANFÖR jeansen. Alltid något. (Men jävligt äckligt ändå!)

  1. Men fyfan! Om han gör sånt så gör han säkert annat äckligt också – det är bäst att utgå ifrån det värsta! 🙁

  • Elmis » Skitstadenfebruari 15, 2014 kl. 12:23

  […] Klara skrev för en tid sedan om medelålders män och hur de snyter sig. I går kväll gick jag 3-4 meter bakom ett par. Rätt som det är vrider mannen sig åt höger, […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.