Fika och shopping på Kungsgatan

Spenderade en stund i stan med älskaren R och bästa M i dag. Åkte in efter lunch, för några små ärenden och en fika. Började med en kaffe i Kungstornet på Kungsgatan, ett kraftigt överskattat café med färdigköpta bakverk, mögeldoftande lokal, trasiga soffor och stolar, och en extremt hög ljudnivå även när det inte är mycket folk där. Gå inte dit om du inte måste, det är inte värt ens en bråkdel av pengarna.

M skulle köpa träningsbyxor och en väska, så vi gick till ett par sportaffärer. Sen kom jag på att jag behövde köpa en sladd till mina nya högtalare för att koppla in dem till datorn (har kört trådlöst via blåtand i mobilen hittills), och behövde därför gå in på någon av hemelektronikaffärerna på Kungsgatan. Då drar M upp en sladd ur jackfickan och utbrister:

-”Är det en sån här du behöver?”
-”Öhh, ja…”
-”Varsågod!

Sladd till högtalare

Haha! Jag garvade länge åt det. Han hade haft den i fickan flera dagar, roligt sammanträffande. Vet inte om han faktiskt behövde den själv, eller om den hade blivit över, men snällt var det! Vi gick längs fram och tillbaka längs Kungsgatan, och grabbarna köpte lite prylar. Insexnycklar, böcker och sånt. Sen orkade jag inte mer, ryggen tog helt slut. Det var bara att åka hem.

Införskaffade lite lördagsgodis och har nu däckat hemma. Tänker inte göra något mer som jag inte måste, varken i dag eller i morgon. Tyvärr måste jag nog hjälpa till med lite saker i morgon, annars kanske det fastnar lite skit i fläkten nästa vecka. Men mer om det sen. Lördag kväll. Vad gör du?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/fika-och-shopping-pa-kungsgatan/

2 kommentarer

    • Tofflanjanuari 26, 2014 kl. 19:22
    • Svara

    Jag kanske kontaktar M nån dag när jag har behov av en kabel av nåt slag. Vem vet, M kanske går omkring med just en sån jag behöver i sin ficka…

    1. Högst troligt! Det var ett väldigt lustigt sammanträffande, jag garvade länge åt det. :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.