Första dagen i morgon

I morgon börjar älskaren R jobba igen, efter mer än två veckors ledighet. Första dagen han var ledig skrev jag om hur jag önskade att vi skulle kunna ta itu med lite saker här hemma, och det började riktigt bra! Första dagen rensade vi lite i köksskåpen och i skafferiet, så att saker och ting skulle bli mer lättillgängliga för mig. Men vad hände sen?

Jo, ingenting. Inte ett dugg mer, vad gäller rensning av prylar och alla saker från sina föräldrars hus som han måste gå igenom. Han har i och för sig haft en väldigt välbehövlig ledighet, och från första dagen på jobbet i morgon kommer han att ha fullt upp med mycket övertid i minst en månad. Så på sätt och vis har det ju varit en helt perfekt ledighet, vi har umgåtts mycket, han har läst och tränat en hel del, och det har varit väldigt skönt att ha hon hemma, men samtidigt har vi ju allt det där fixandet kvar. Och det är svårt, om inte omöjligt, att göra de dagar han jobbar.

Kartong, paket

Jag kan ju inte göra det själv heller, så allt står kvar precis som vanligt. Jag har fortfarande ingen plats för kläder och prylar i min bokhylla, och en del saker behöver jag därmed hjälp att plocka fram när jag behöver dem. Det stör mig lite, men så länge han är pigg och mår bra så är det en petitess. Så när kan det hända något här hemma? Om inte till påsk, så lär jag få vänta till sommaren…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/forsta-dagen-morgon/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.