Garderoberna rensade igen!

I går fortsatte jag att gå igenom garderoberna och försökte rensa ut lite saker som jag inte använder så här års. Saker jag använder måste vara lättillgängliga för mig, framför allt på rätt höjd. Är de för högt upp pajar axlarna, och är de för långt ner kanske jag inte får upp dem på grund av ryggen. Är det något jag verkligen behöver kan jag alltså få problem om det inte är någon i närheten som kan hjälpa mig. Jag önskar att jag hade en riktigt stor walk in closet!

Jag får liksom möblera om i garderoberna ett par gånger om året, eftersom den där satans vintern kommer och går. Höst- och vårkläderna ligger alltid någorlunda åtkomliga, eftersom en del grejer är året-runtsaker, men saker som sommarklänningar, shorts, tjocka tröjor och thermoleggings skyfflas runt varje höst och vår. Hur som helst, skönt med lite mer plats för sakerna. Jag måste ju ha alla skor och väskor och sånt i garderoben också, så det blir faktiskt väldigt trångt. För jag gillar ju skor.

Skor, boots, kängor

Hade jag vetat om att R skulle ha så mycket saker här (han bodde i en liten etta med väldigt få saker tidigare) hade jag förmodligen flyttat till något större, men jag gillar verkligen lägenheten och den ligger bra till. Nu när en del av hans prylar ligger i vägen för honom i stället för mig, så kanske det kan hända något på den fronten snart också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/garderoberna-rensade-igen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.