Handledsvärmare från mamma!

I går när jag kom hem från min mysiga lunch med Tofflan så låg det ett litet paket i brevlådan. Jag kände igen handstilen, så jag visste på en gång vem det var ifrån, men jag hade helt och hållet glömt att mamma skulle göra ett par handledsvärmare till mig av lite garnrester hon hade! Det var inte många dagar sedan vi pratade om det, men det var helt bortblåst. Så jag öppnade paketet och hittade de här!

Handledsvärmare

Helt perfekta handledsvärmare att ha när jag inte behöver ortoserna! Dessutom kliar det att ha ortoser på, när jag har dem en hel dag, så jag ska försöka pilla in de här en liten bit under dem, för lite extra värme och mjukhet. Varför har jag aldrig tänkt på att skaffa mig ett par handledsvärmare tidigare!? Nu tänker jag gå omkring med de här på mig åtminstone resten av vintern. Tack, mamma!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/handledsvarmare-fran-mamma/

7 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Åh dom såg varma och sköna ut! Inte sticka, bara lurviga!

  1. Stickiga

   1. Ja, väldigt sköna! De är en liiiiten aning stickiga, men jag funderar på att stoppa in lite fleecetyg för extra värme och mjukhet!

 2. Snäll mamma du har!! 😛

  1. Japp, hon håller på med någon slags krage eller något liknande nu! 🙂

 3. Gissar att de funkar som benvärmare på mina spinkiga ben. Hehehe….

  P.S Har du skrotat din RSS-feed som informerade mig om dina inlägg? D.S

  1. Ha! Det kan de säkert göra, men mina thermostrumpor är så bra att jag inte behöver sådana! Hmm, jag har inte skrotat något men kan ha kodat om någonstans. Klicka på den orangea RSS-ikonen högst uppe till vänster och se om det inte funkar?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: