Ingen inspiration, ingen ork

I går var en sån där dag när jag bara inte ville göra något. Hade väldigt ont, ingen inspiration, inget att göra. Eller jo, massor, men inget som var särskilt roligt. Tvättade lite, och R ägnade det mesta av dagen åt att packa och förbereda för sin arbetsresa. Han hade skrivit en låååång lista som han bockade av vartefter, och det stod en hel massa konstiga saker på den. Sprängd anka 1 och 2. Eh? Det hade ingenting med mat att göra alls.

Vi var tvungna att åka till affären och handla så att jag klarar mig i veckan också. Se till att det finns saker som är lätta att laga och värma när jag inte kan eller orkar göra något själv – som i kväll, eftersom jag har jobbat. En del av min frukost bestod av en näve piller, precis som lunchen och middagen snart. Min högra axel funkar knappt, jag har fått en inflammation i muskelfästet också, så jag har lagt till anti-inflammatoriska igen ett tag.

En näve piller. Ingen inspiration, ingen ork - bara ont.

Men nu är det alltså tomt och ensamt. Vinkade av R kvart i sex i morse, sen kunde jag inte somna om. Hade för ont och saknade honom redan. Det blir säkert en ganska tidig kväll i kväll, trots att jag lätt vrider på dygnet när jag är ensam. Har i alla fall två backup-vänner med bil som kan rycka in om det skulle hända något akut, så det går ingen nöd på mig i veckan. Hoppas på lite mer inspiration till att få något gjort i morgon, för mitt huvud är tomt. Helt tomt. Och jag hoppas att R ringer i kväll.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/ingen-inspiration-ingen-ork/

2 kommentarer

    • Tatianajanuari 29, 2014 kl. 18:17
    • Svara

    <3

    1. Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.