Inne hela dagen! Vågar man sig ut?

I går kom det snö, säkert en hel centimeter eller två. Som tur var smälte det bort under dagen, men nu får det vara nog med sånt skit. Jag kan inte vara ute i halka och snö, så det vore fint om den höll sig borta framöver. Jag var alltså inte ute ett enda dugg i går, och det var faktiskt riktigt skönt inne. Det var bara någon enstaka plusgrad, betydligt kallare än tidigare, så det var ganska kallt inne också. Kanske dags att köra igång elementen lite grann…

Äkta fårskinnstofflor från Shepherd

Jag stolpade omkring i mina tofflor, skrev lite och så öppnade vi det internationella bloggregistret. Det är helt nytt och har säkert lite barnsjukdomar, men att registrera sig och lägga till sin blogg funkar i alla fall utmärkt! Lagade mat, bläddrade i några böcker, åt ett par extra ostskivor, och gjorde inget särskilt. I dag blir det säkert mer än så. Hoppas jag, i alla fall.

Det var faktiskt länge sedan jag och R stolpade omkring inne i stan. Jag tror att julafton var sist vi var ute på äventyr, och då var det skitväder och fanns inte mycket att göra. Jag är i alla fall sugen på en kopp gott kaffe och en skitstor pepparkaksmuffins, så jag ska försöka övertala honom att vara med mig i dag. Det vore trevligt att fönstershoppa någonstans kring Norrmalmstorg och förundra sig över att folk faktiskt köper sakerna som visas upp, och kanske dregla lite över en och annan pryl också. Jag tror inte att det är särskilt mycket folk ute, eftersom många har det jävligt knapert så här års. Man kanske vågar sig ut i dag då. Skönt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/inne-hela-dagen-vagar-man-sig-ut/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.