Jobb så bra det bara går!

Jag har haft fel dag hela veckan. Alltså, jag tror att det är till exempel måndag, men så är det egentligen onsdag. I dag var det tydligen torsdag, och i går var jag tvungen att dubbelkolla att det verkligen stämde, eftersom jag skulle till mitt jobb i dag! Puckat.

Almanacka, kalender

Nåväl, jobbat har jag gjort, och det gick bra. Dessutom är det roligt. Jag har verkligen haft tur med det här jobbet, för det är så bra för min kropp som något jobb kan vara. Jag behöver inte sitta och registrera saker i ett datasystem i flera timmar, jag kan välja om jag vill sitta eller stå, och jag har sjukt trevliga kollegor och volontärer runt omkring mig. Jag kan faktiskt inte komma på en enda sak som skulle kunna bli bättre för min kropp med det, så att få jobba där är verkligen ett privilegium.

Eftersom det är torsdag i dag innebär det att det är fredag i morgon, och därmed helg. Får se om älskaren R orkar och vill hitta på något, för det skulle jag gärna vilja göra. Även om det bara är en kopp cappuccino på stan så är det något! Det finns alltid folk att blänga på, och saker i skyltfönster att förfasa sig över. För övrigt vill jag meddela att jag är dökär i R. Även om jag klagar på alla prylar och sånt, så är han fantastisk. Och han har fina magrutor.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/jobb-sa-bra-det-bara-gar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.