Kontoret!

Det nya kontoret var helt fantastiskt! Oerhört mycket större, ljusare, väldigt modernt och fantastiskt fint. Min arbetsplats är inte bara större, jag har även fått dokumentskåp att förvara alla mina pappershögar i, och betydligt mycket mer plats att förvara det material som volontärerna använder. Helt perfekt. Tog en rundtur genom hela stället på morgonen, försökte hitta sladdar och koppla ihop min dator (med säkert tio turer till supportkillen innan jag lyckades få allt att funka), och sen satt jag och skrev lite manualer. Riktigt så här illa var det ju inte, men det kändes ungefär så. Jag är så sjukt oteknisk!

Sladdar, sladdhärva. Kontoret har flyttat.

Det var liksom ingen idé att jag ens skulle försöka packa upp flyttlådor och ställa i ordning arbetsplatser. Hade en helt sjukt bra arbetsdag, med andra ord. Det fanns ett fint vilorum och två kaffeautomater i närheten, så jag kommer att ha det riktigt bra. Det största problemet när jag kommer dit på torsdag igen kommer att vara dels att hitta det kontorsmaterial jag behöver, och dels att hitta var de kollegor jag behöver kontakt med sitter någonstans!

Det känns ändå som små problem jämfört med de platsproblem vi hade på det gamla stället. Det kommer att bli oerhört mycket lugnare och skönare där jag sitter, för det är en bit ifrån alla som pratar i telefon, och det är bra ljuddämpande skiljeväggar överallt. Ser verkligen fram emot att åka till jobbet på torsdag – det nya kontoret och ett någorlunda fungerande datasystem gör säkert underverk för mångas entusiasm, och det är viktigt att kontoret är mysigt kontor när man är beroende av volontärer. Hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/kontoret/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.