Låsdyrkar till mig

Jag fick ett paket häromdagen. Trodde jag, i alla fall – det var älskaren R som hade beställt saker till sig själv från mitt PayPal-konto, och därmed hamnade de alltså i min brevlåda med mitt namn på. Det var ett fint litet paket från Storbritannien, och jag blev sjukt besviken när jag öppnade och såg vad det var i. Ett set med låsdyrkar – de här på bilden är inte ens alla som var i paketet…

Låsdyrkar

Ja, självklart hade han frågat om han kunde använda mitt PayPal-konto, och jag fick pengar på annat sätt, men jag hade ju helt glömt att grejerna automatiskt skulle komma i mitt namn! Han blev i alla fall glad, och det verkar som om han har en ny hobby. Han hämtade två stora och tydligen väldigt säkra lås från vindsförrådet (inte alls som skiten från Clas Ohlson), och trots ett par timmars pysslande, med riktiga och bra låsdyrkar, så fick han inte upp dem. Haha!

Han sitter och svär för sig själv över hur jävla svårt det är, och då och då går han och hämtar ett litet vanligt hänglås jag brukar ha på ett skåp i gymmet som han faktiskt kan öppna, bara för att känna sig duktig en stund. Det är ju en ganska osocial hobby, men jag har haft fullt upp på mitt håll med bloggregistret och med att vila mig i form, så det är helt okej att vi sitter på varsitt håll och fipplar med olika saker. Vi är ju nära varandra ändå.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/lasdyrkar-till-mig/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjanuari 11, 2014 kl. 18:16
  • Svara

  Tror fan i mig att jag ska beställa något liknande. Jag behöver skaffa mig en analog hobby om man nu inte räknar min böjelser för matematiska och kluriga problem som hobby.

  Pilla med lås är manligt och får man upp dom är man ju ännu manligare. Annars blir det bultsaxen och det är ta mig fan ÄNNU mer manlig. Och en hårding. 😀

  1. Haha, jag tror att det skulle kunna passa dig bra! Det är pilligt och kräver lite mer än bara tur! 🙂

  • Adrian Irelandjanuari 12, 2014 kl. 11:37
  • Svara

  Så … Är R försöker en övergång till brott? Det är okej, kan du berätta för mig, jag är för lat för att räkna ut hur du kan komma i kontakt med svenska polisen (Har Schweiz har även polisen? Åh skit, ditt land heter Sverige, är inte det? Jag borde ha bara bort att , men jag är lat, klart)

  1. Jag hoppas inte det! Ja, du är lite lat verkar det som! Men du vet i alla fall var jag bor. :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.