Ledig en vecka!

I dag blev det jobb igen, och eftersom det är röd dag på måndag så är jag ledig i en hel vecka. Nu igen. Det känns riktigt skönt och välbehövligt faktiskt, för det har ju varit extra jobbigt med ryggen några dagar nu. Har försökt släpa mig ut och gå, och cyklat på träningscykeln då och då, men det har gått sådär. Förhoppningsvis har det värsta ryggskottet släppt nu i alla fall, för i morse kom jag ur sängen på alldeles egen hand.

I helgen ska systerdottern ha sin allra första översovning hos mig, så då blir det fullt upp. Älskaren R ska vara hemma mestadels, så jag kommer att få lite hjälp i alla fall. Och så verkade det viktigt att mamma (min syrra) följde med också för att leka, annars blir ju hon utan lördagsgodis. Ve och fasa! Det blir roligt, och passar verkligen helt utmärkt att det är röd dag på måndag så jag får vara ledig – jag lär behöva vila.

En tallrik godis. Ledig!

Det kanske blir lite färre inlägg än vanligt här under helgen alltså. Men tro inte att jag kommer att missa den första Veckans minus, som kommer på söndag. Har minsann redan flera saker att välja på! Men nu blir det middagsrester från i går – älskaren R är på inflyttningsfest hos en kompis och jag får en skön hemmakväll själv.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/ledig-en-vecka/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 2, 2014 kl. 19:18
  • Svara

  Tack söta Klara för dagens randiga post! 😛

  1. Hihi, varsågod! 🙂

  • Ciccijanuari 3, 2014 kl. 00:14
  • Svara

  Ett stort minus på söndag kan kanske vara att godisskålen är completely tom:) Risken finns att min också är det. Eller förresten, det är nog snarare ett faktum än en risk. Tur att affärerna har öppet så sent nu för tiden! Ha en go helg:)

  1. Ha! Den ska helt klart fyllas på, inget tvivel om den saken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.