Mer snö?! Ser inte trottoaren!

Snö!? Vad i helvete? Någon måtta på dumheterna får det faktiskt vara, jag kräver att det slutar omedelbart, och att skiten smälter! Det ska bli nollgradigt nästa vecka, men frågan är om det räcker för att skiten ska försvinna från trottoaren. För det är faktiskt väldigt sällan någon plogar eller skottar dem – även om vägen bredvid är bra.

Snöflinga, snöstjärna. Kaos i trafiken på grund av snön. Mer snö, och ingen plogar trottoaren.

Jag har ingen större dödslängtan, så jag brukar faktiskt inte promenera mitt i vägen, men när det är mycket snö eller knöligt och halt underlag på trottoaren har jag inte så mycket att välja på. Okej, kanske inte mitt i vägen, men ändå på en trafikerad gata där det ändå finns en trottoar. Inte okej. Det går inte att ta rullstolen heller, och kryckor är visserligen ett litet stöd, men det gör jävligt ont i händer, axlar och nacke om jag ska stödja på något. Det är alltså ingen bra lösning för när jag är ute mer än en timme åt gången.

Kollade just väderprognosen, och det verkar som om det ska komma ganska mycket snö. Jag hoppas innerligt att det är den sista, och enda snön som faller för resten av den här dåliga årstiden. Om ingen får för sig att börja skotta trottoarerna, förstås…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/mer-sno-ser-inte-trottoaren/

2 kommentarer

    • Tofflanfebruari 1, 2014 kl. 14:51
    • Svara

    Jag hatar den där vita skiten! 👿 igår morse var det en större olycka på E4:an. Folk håller inte avstånd och gliiider in i varandra, bilmässigt sett, alltså. Här är det nollgradigt idag, moddigt och jävligt. Bilen är urskitigt, men det är ingen idé att tvätta den. Nä, det finns INGET bra med snö.

    1. Nä, inte det minsta! Det smälter här också i dag, hoppas att det försvinner helt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.