Mer snygga EDS-prylar!

Jag beställde lite julklappar till mig själv från Zazzle som är både snygga och som förhoppningsvis ökar medvetenheten kring Ehlers-Danlos syndrom. Jag skrev ju om det här halsbandet tidigare, och det var en av sakerna på listan. Nu har jag fått hem den andra saken jag beställde – en t-shirt som passade helt perfekt!

Arga Klara i t-shirt för medvetenhet om Ehlers-Danlos syndrom. Om snygga EDS-prylar.

Jag tänker bära den med stolthet och jag skiter fullständigt i om folk tycker att det är töntigt att gå omkring och manifestera på det här viset. De har snygga T-shirtar, den här är ganska neutral och har bra passform, och har ett viktigt budskap. Dessutom var den riktigt mjuk och skön. Nu hoppas jag bara att trycket håller sig snyggt trots många tvättar, så att jag kan ha den länge.

Nu saknar jag egentligen bara några snygga accessoarer, helst ett armband, sen har jag några olika, men alla ganska diskreta, symboler för EDS. T-shirten skriker ju ut ett budskap, men ett zebrarandigt arm- eller halsband är det ju ingen som direkt associerar med en sjukdom – om man inte vet att det är den internationella symbolen, eller vet att jag har sjukdomen eller ens vad det är. Och det är ju knappt någon som känner till varken eller…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/mer-snygga-eds-prylar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.