Min sladd utövar yoga

Jag hatar sladdtrassel. Eftersom jag får ont i axlar och armar av att hålla i en telefon och prata, så använder jag alltid handsfree när jag pratar i telefon. Det är bara det att min sladd har en tendens att trassla ihop sig, så fort man tittar bort, och jag har den oftast i jackfickan eller handväskan när jag är ute. Även om den skulle ligga helt rakt, utsträckt på ett bord, så skulle den garanterat vara en enda stor knut om jag så bara tittade bort i tio sekunder.

Det är som om sladden har gått på scouterna och lärt sig varenda knop som finns, och vill visa vad den kan. Helt otroligt hur det kan bli ibland. Nu har jag i alla fall en ny sladd från på gång. Det är trasselfria hörlurar, och sladden är platt, och det gör det säkert svårare för sladden att slå knut på sig själv.

Sladd

Vet inte hur många samtal jag har missat och varit tvungen att ringa upp bara för den där jävla originalsladden till telefonen utövar någon konstig sorts yogaposition. Hoppas att det funkar bättre framöver. En sån här sak kan man definitivt inte få från hjälpmedelscentralen, trots att handsfree är ett måste när man har besvär av min typ…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/min-sladd-utovar-yoga/

2 kommentarer

    • Tofflanjanuari 31, 2014 kl. 16:02
    • Svara

    Ha ha ha, underbar formulering det där om att sladden har gått på scouterna! 😛

    1. Man kan ju tro det, bland verkar det enklast att klippa sönder den för att få upp knuten! 👿

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.