Mina nya varma strumpor!

Som utlovat kommer här en liten utvärdering av de strumpor jag köpte ganska billigt på Clas Ohlson förta helgen; något slags thermostrumpor som ska vara sju gånger varmare än vanliga bomullsstrumpor. Och vet ni vad? De funkar! De är sjukt varma, och jag har inte frusit om fötterna sedan jag köpte dem! De är faktiskt varmare om man har dem på fötterna utan att ha andra strumpor under, av någon konstig anledning. Med vanliga strumpor får man ju köra lager på lager för att få någon effekt, men de här är precis tvärtom. Bara de här, inget under. Det är en torr, och väldigt behaglig värme.

Varma strumpor

Det är faktiskt det allra varmaste och skönaste paret strumpor jag har haft på mig i hela mitt liv – och jag har provat många varianter! Den enda nackdelen med strumporna (men det är inte nödvändigtvis en nackdel, en del föredrar dem så här) är storleken. Jag köpte två par i storleken 37-42, och jag har vanligtvis 39. Strumporna är så stora att jag inte får ner fossingarna i några av mina skor när jag har dem på mig – strumporna är både tjocka och långa. Jag såg inte om det fanns några mindre varianter, men det skulle kunna ha varit bättre för min del.

Men jag går ju bara omkring med dem hemma, så jag är ändå riktigt nöjd. Fryser du om fötterna, köp såna här strumpor! Och nej, inte en jävel betalar mig för att skriva det (även om jag kanske önskar att så vore fallet), men de var faktiskt sjukt bra. Jag vet att jag inte är ensam med att vara en isbit så här års. Det fanns även en mössa i det här materialet, men den var för liten för min tjocka skalle. Ska faktiskt de om de har vantar också, det vore grymt. En helkroppsstrumpa vore ännu bättre…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/mina-nya-varma-strumpor/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag köpte sådan . Och höll på att drunkna ( har typ 37 ) men varma var de onekligen
  Kram

  1. Skitstora! Men hemma är de perfekta att hasa runt i! Kram!

  • M on januari 25, 2014 at 16:20
  • Svara

  Har också såna. Eller ja, jag har sumpat ena strumpan. Men de är underbara! Heja Clas Ohlson. Går alltid att hitta något nice där.

  1. Haha, har det där jävla strumpmonstret som knycker en när man tvättar varit i farten?

  1. Åhh, hurra! Tack för tipset, leggings och vantar ska beställas snarast! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: