Ny bildgåta!

Det är, efter en ganska lång tid faktiskt, dags för en ny bildgåta här hos mig! Den här gången tänker jag inte ge er några direkta ledtrådar om hur stor den eller det här är, och inte heller vad man kan tänkas använda saken till. Så, vad kan det här vara? Och hur stor är den här grejen egentligen? Vad gör man med den?

Bildgåta

Man skulle kunna säga att de finns lite överallt, om än kanske inte i den här formen. De finns på alla nivåer – fågel, fisk och mittemellan. Jag kan tyvärr inte erbjuda något fint pris till den första som svarar rätt på min bildgåta, förutom äran såklart. Eller jo, vinnaren får förstås gärna bjuda mig på en kopp kaffe vid tillfälle, men om det nu räknas som ett pris eller en bestraffning får ni avgöra själva…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/ny-bildgata/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Piafiajanuari 28, 2014 kl. 16:05
  • Svara

  Hmmm… kan det vara en närbild på en flinga flingsalt? Den såg lite saltkristall- aktig ut.

  1. Ja! Havssalt i pyramidform! All ära till dig! 🙂

  • monicaschjanuari 28, 2014 kl. 16:57
  • Svara

  Salt av pyramidtyp. Kom gärna hit och fika eller någon annanstans. Och tack så mycket för kopiorna. Monica

  1. Gåtan var för lätt! 🙂 Det gör jag gärna vid tillfälle, kram!

 1. Vaff… Jag trodde det var en metallnit till ett nitbälte… 🙁

  1. Haha, skulle kunna ha varit!

 2. Klara … Är du säker på att det inte är en prototyp pyramid? Det ser ut som en prototyp pyramid och jag tror att du kan bara försöker lura mig … Jag litar inte på dig ….

  1. Ja, fotograferad från yttre rymden! Du avslöjade mig… 🙁

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.