Produktiv tisdag!

Tisdagar. Generellt tråkiga, men nödvändiga. För ont och trött för att göra något mer än att pyssla om det jag kan hemma. Köra en tvättmaskin, plocka undan lite saker som är i lagom höjd, torka rent på samma ställen. Samma visa varenda tisdag, men det är helt okej. Jag har ändå ingen lust att gå ut särskilt mycket när det är kallt ute.

I går var det alltså tisdag, så det var precis sånt jag ägnade mig åt. Dessutom gjorde jag ett ryck åt min bokhylla i sovrummet – den som var belamrad med älskaren Rs gamla pärmar och jobbsaker från tio år tillbaka. ”Var” är nyckelordet i den meningen, för jag plockade ut allt sånt och la det så att det är i vägen för honom i stället för mig. Tänkte att det kanske går lite fortare att få bort dem ur min åsyn för gott, om jag gör så! Visserligen är de fortfarande fula, i vägen, och ska inte vara där, men jag fick i alla fall tre hyllor till i min bokhylla!

Efter några timmars paus torkade jag rent dem och fyllde dem med kläder som inte fått plats i min garderob. De har legat i en hög på golvet i garderoben, och hur kul är det när katten smiter in där? Inte. Jag har bara två garderober, och det räcker inte. Skor, jackor, väskor och sånt får helt enkelt inte plats, trots att jag sällan köper kläder jag inte använder och behöver. Men nu blev det lite mer ordning i alla fall, och jag är ganska nöjd. Ganska. Det bästa vore ju om det där satans kassaskåpet bytte plats med min bokhylla, men det lär aldrig hända. Det väger 200 kilo… Nåväl, en produktiv tisdag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/produktiv-tisdag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.