Sista dagen på kontoret

Kom på att jag glömt nämna en grej! I förra veckan blev det ett lite roligt avbräck i vardagen här hemma. Fick besök av en journalist en stund för att diskutera en grej jag skrivit om några gånger, men mer om det senare. I torsdags var det alltså sista dagen på kontoret innan jobbet flyttade nu under helgen. Packade ihop mina prylar (tre pärmar och kontorsmaterial, samt några meterhöga buntar papper) i kartonger, och jag får väl hoppas att de finns tillgängliga när jag kommer dit igen strax.

Kartong. Första dagen på jobbet i morgon, och något fix har det inte blivit! Kontoret flyttar.

Gör de inte det så är det ju inte hela världen, så länge jag har ett höj- och sänkbart skrivbord kan jag göra det jag ska. Om jag har en mousetrapper så kan jag dessutom göra det utan att få så ont att resten av veckan är förstörd också. Även om allt är en enda oreda så lär det finnas en någonstans i alla fall. Det nya kontoret ligger bara en aning närmare mitt hem, men liksom på rätt sida. Med lite tur slipper jag samåkningar som ska släppas av före mig i City eller på Kungsholmen, för det blir aldrig bra för min del.

Jag kanske får sådana samåkningar ändå, men kommer i så fall förhoppningsvis att bli avsläppt först. Annars får jag åka från söder om stan in till stan och sedan tillbaka söderut, och det låter inte särskilt vettigt i mina öron. Å andra sidan vet man aldrig med Färdtjänsts samåkningar, jag har ju fått åka Stockholm runt flera varv många gånger förut. Men att kontoret har flyttat borde spara mycket tid, om det funkar som jag tror. Kanske till och med kan sova 20 minuter längre på morgnarna. Det vore skönt, för varenda minut före klockan åtta räknas…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/sista-dagen-pa-kontoret/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.