Steril kyckling

Åkte med älskaren R och storhandlade sent i går kväll. Det är den enda tiden när jag kan följa med utan att bli söndertrampad och överkörd av en massa ”medmänniskor”, och vi är jävligt effektiva. Handlingslistan är komplett och i rätt ordning, så att man slipper gå tillbaka i affären (det är viktigt!), och varenda pinal står med. Men i går fick vi med oss någon steril grej hem.

Steril kyckling. Vad fasen? Jag har inte köpt någon kyckling, det skulle mig aldrig falla in att köpa på Ica om jag inte var absolut tvungen. Och jag kom inte hem med någon steril skalpell heller, för några operationer har jag inte inbokade. Sen trillade polletten ner – kattmat. Såna här 1X2-formade bitar.

Kattmat

De menar alltså mat för sterila katter, och maten har smak av kyckling. Ibland undrar man, eller kanske inte bara ibland, hur de som skriver etiketter och kvittotexter tänker. En kyckling som blivit steriliserad är ju just en kyckling utan särskilda färdigheter, och inte kattmat. Eller? Kommer mina katter att lägga ägg snart?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/steril-kyckling/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.