Tidsmaskin

Tänk om man hade en tidsmaskin. Till vilken tid skulle man åka då? Framåt eller bakåt, och i så fall till vilken epok? Jag skulle vilja ha varit med på 60- och 70-talet, och så skulle jag vilja se hur det var att leva under renässansen. Jag skulle dock inte vilja leva under någon av de tidsepokerna, eftersom bekvämlighet är A och O för mig som är sjuk.

Skulle jag vara tvungen att bosätta mig permanent i någon tidsålder skulle det bli sisådär om hundra år, när utvecklingen har gått framåt lite grann. En del saker kan ha fungerat bättre för en del av befolkningen när det skedde på ett annat sätt, men generellt var det jävligt mycket sämre förr. Jag gillar till exempel att homosexuella får gifta sig, att jag har golvvärme i badrummet som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, och att kvinnor får rösta. Men du då, till vilken tidsepok skulle du åka om du hade en tidsmaskin?

Tvättmaskin

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/tidsmaskin/

14 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsanjanuari 29, 2014 kl. 18:22
  • Svara

  Early Packard era.

  1. Ah, såklart!

  • Tatianajanuari 29, 2014 kl. 18:48
  • Svara

  1973-1979 -Hade grymt roligt då 🙂

  1. Jag önskar att jag hade varit med! 🙂

  • Tofflanjanuari 29, 2014 kl. 20:14
  • Svara

  Fast jag misstänker att tidningen menar VART med t på slutet. Som det står nu innebär det att tidningen undrar var nånstans man skulle vilja omkring, ungefär. Inte TILL VILKEN PLATS etc.
  /Vän af Ordning

  1. Tid är inte en plats, helt enkelt!

  • Jennyjanuari 30, 2014 kl. 20:14
  • Svara

  Vore intressant att åka tillbaka till tillfällen i mitt eget liv där minnet har bleknat eller suddats ut..

  1. Åh, bästa svaret! Det skulle jag också vilja göra!

  • Piafiafebruari 1, 2014 kl. 19:18
  • Svara

  Jag var typ 30 kg lättare på 70-talet så- ja tack! 😉

  1. Haha, vi ses då! 🙂

  • Åkefebruari 4, 2014 kl. 09:29
  • Svara

  Enkelt , eftersom så mycket i samhället idag återspeglar reglion och att bibeln för mig bara är en stor sagobok skulle jag naturligtvis åka tillbaka till den tiden då allt ska ha börjat och som många lever sin liv efter idag ,, fanns jesus , finns gud ? tunga frågor som vi aldrig kommer kunna få något övertygande svar på

  1. Också det en bra idé! Glöm inte digitalkamera så att världen verkligen får veta vad som hände! 🙂

  • Monicafebruari 6, 2014 kl. 15:33
  • Svara

  Jag skulle garanterat åka tillbaka till 60- och 70-talen. Så bra som jag hade då har jag aldrig haft och kommer definitivt inte att få.
  Kram

  1. Det verkar ha varit en bra tid för många! Kram Monica!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.