Underhållning och morgonfika

Heh, i går var det verkligen stiltje hemma. Hade en usel dag med riktig jävla ont, så jag var mest liggande i sängen. Masade mig upp då och då för att promenera omkring och för att fixa något att äta (varför blir man så sjukt hungrig hela tiden när man har ont?) eller för att byta underhållning. Bok, telefon, dator, etc. Man tröttnar fort när man ligger för att man har ont, och inte för att man är sömnig.

En svart katt vid datorn

R kom på kvällen och höll mig sällskap på sin sänghalva, och katterna också. De verkar tycka att det är konstigt att jag ligger i sängen mitt på dagen, kommer och nosar och buffar på mig, men håller mig gärna sällskap. Mysigt. De i sig är ju underhållning, men inte så mycket när de bara ligger. I dag är det en aning bättre, och med ett mindre apotek i kroppen kan jag kanske till och med åka och göra något. Handla, till exempel. Högtalare kanske, för R hade inga. Men inte i stan, det är säkert för jobbigt trots att det är före lön i januari. Det blir något köpcentrum så avsides som möjligt.

Först av allt i dag kommer bästa M och hälsar på. Han ska på turné från Stockholm och Uppland runt för att hälsa på kompisar – han har köpt bil. Det på grund av att han ska byta arbetsplats, har fått ett nytt jobb som låter helt fantastiskt, och jag är väldigt glad för hans skull. Det blir morgonfika här, lunch i Sollentuna, eftermiddagsfika någon annanstans och spelkväll på ett sista ställe, haha! Ska masa mig in i duschen nu, ska försöka värma upp min ömma lekamen och hoppas att det hjälper lite. Hur ser helgens underhållning ut för dig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/underhallning-och-morgonfika/

2 kommentarer

    • piafiajanuari 18, 2014 kl. 11:27
    • Svara

    Jaa du KlaraBlick, här blir det en salig blandning av kanelkryddad köttfärsgratäng- what!- jag har inte glasögonen på mig jämt! Det doftar gott i alla fall. Tog i några skvättar galen gul sås från din hitlevererade… imman på rutor och väggar må sätta sig innan jag skriver igen! Ha en skön helg.

    1. Haha! Kanel i köttfärsgratäng kan nog bli riktigt bra, jag har en gnutta i köttfärssåsen ibland! En del siktar på att komma in i dimman en lördagkväll – hoppas att din lättar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.