Varma strumpor

Jag hittade något som kanske kan hjälpa mig att bli en aning mindre genomfrusen! Det är någon slags thermostickade varma strumpor, inköpta på Clas Ohlson av alla ställen. Två för en dryg hundring, och det kan det ju vara värt för ett par riktigt varma strumpor. De ska tydligen vara mer än sju gånger så varma som vanliga bomullsstrumpor, så med lite tur slipper jag frysa om fötterna i alla fall.

Varma strumpor Heat Holders

Eftersom jag köpte två par kan jag väl trä det andra på händerna när jag ligger och sover, om händerna också är isbitar. De är helt sjukt luddiga och varma på insidan, så jag ser fram emot att provsova med dem i natt. Tydligen finns det någon slags internationell metod för att mäta hur varma kläder är, och de här har 2.3 i “TOG Rating“, Thermal Overall Grade. Vet inte om det är någon slags standardmetod, eller ens en särskilt erkänd metod, men det verkar i alla fall vara ett par jävligt varma strumpor.

Jag skulle behöva en helkroppsstrumpa i det här materialet, tror jag. Med luva och allt. Säkert väldigt snyggt, men vad fasen, jag är en isbit. Brukar inte frysa så här oerhört mycket när jag är “frisk” från förkylningar och annat smått och gott, men det tar väl ett tag att vänja sig vid kylan ute. Kylan, vilken varierar mellan 3 och 7 minusgrader, är egentligen inte särskilt så stor, men jag lider av den. Mjo, återkommer säkert med betyg på mina nya strumpor så småningom. Jag är hoppfull.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/varma-strumpor/

2 pingar

  1. […] vin som R hatar. Kanske käka en grön kula eller två, samtidigt som jag glider omkring i mina thermostrumpor och min knallröda morgonrock. […]

  2. […] så kändes det inte särskilt behagligt. Det är dessutom jävligt kallt på golvet, så mina Heat Holders brukar vara på allt som oftast ändå. Jag fick ju ett par bra tofflor i julklapp, men de dog när […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.