Åka spark!

Jag har ett fint minne från tre år tillbaka, när det var en riktigt lång och kall vinter. Jag och älskaren R var på lantstället, det var en iskall och solig dag, och han skjutsade runt mig i nejden på en spark. Han fick jobba som fasen, för på en del ställen var det sandat, och jag hade vissa svårigheter att sitta kvar eftersom jag skrattade så mycket! Han kämpade ihjäl sig och blev genomsvettig, själv njöt jag!

Nu när det kom snö häromdagen, även om det bara var tre centimeter, så var det första jag gjorde på morgonen när jag vaknade att skicka ett sms till R där det stod:

ÅKA SPARK!!!

Han mumlade något tillbaka, men vi hade faktiskt pratat om vad jag ville göra när vi var på lantstället. Jo, det vore ju faktiskt hemskt trevligt om jag kunde bli runtskyfflad på en spark en bit… Nu är det tyvärr så att den snö som faktiskt finns kvar (ytterst sporadiskt, fläckvis) är på gränsen mellan fast och flytande, och jag har inga förhoppningar om att det ska bli något sparkande den här helgen.

Det funkar inte alls för mig att sparka mig fram själv (alltså även när det är ett riktigt bra och snöigt sparkföre), så om det blir något åkande får R jobba häcken av sig. Kanske nästa vinter. Eller så får han sätta hjul på den och spänna fast svärisarnas vovve framför. Inget är omöjligt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/aka-spark/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.