Alla hjärtans dag i morgon

Alla hjärtans dag i morgon. Jag har ju egentligen vilodag en dag efter jobbet, men det var så himla länge sen jag och älskaren R gjorde något tillsammans eller knappt ens umgicks, så vi hade tänkt att gå ut på stan en sväng. Det lär vara ganska svårt att hitta någonstans att käka, för vi har som vanligt inte bokat något. Jag är ingen större fan av romantiskt kommersiellt Alla hjärtans dag-firande generellt, men jag går gärna ut på tu man hand med R och insuper stadsluften en stund.

En god kopp kaffe och en macka någonstans funkar lika bra för min del, som en dyr måltid på en resturang. Jag har verkligen låga krav och förväntningar på såna här saker, precis som med födelsedagar och andra högtider, och R brukar säga att jag är billig i drift och ”low maintenance”. Brukar ta det som en komplimang, för finns det något värre än höga (och ofta outtalade) förhoppningar på firande eller jubileum som sedan aldrig blir av, på grund av bristande kommunikation?

Skulle inte tro det. Ofta läser man på forum om tjejer som blir besvikna för att deras pojkvänner inte har fixat något, men de själva har inte heller gjort det, och de har inte heller uttryckt specifikt vad de vill ha eller göra.

Och då, som vi vuxna människor vet, får man för det mesta aldrig heller vad man vill ha. Alla hjärtans dag är ganska oviktig för mig. Förra året uppvaktade R mig med gelehjärtan och choklad, och sådant är ju alltid kul, oavsett vilken dag det än är. Jag hade faktiskt sagt att om han hade tänkt köpa något sådant (vilket han brukar göra) så är det lika bra att göra det veckan efter, när sakerna reas ut.

Men tydligen är inte alla människor i extremt spara pengar-läge hela tiden, och det känns ganska lyxigt att vara med en sådan man. Så vi får se vad Alla hjärtans dag bjuder på i morgon – blir det bara en kopp kaffe någonstans så är jag supernöjd med det också. Firar du, eller tänker du uppvakta någon?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/alla-hjartans-dag-morgon/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 13, 2014 kl. 18:18
  • Svara

  Vi firar nog nån annan gång eftersom vi är på skilda håll den här veckan och Anna ska upp tidigt lördag morgon.

  1. Det går lika bra det! Det bästa är väl att fira varandra lite varje gång man ses. 🙂

  • tatianafebruari 13, 2014 kl. 21:51
  • Svara

  Jag åker till mannens jobb och lunchar med honom. Har avsagt mig choklad 🙂 Jag köpte röda tulpaner till oss idag. Vi tar ett glas vin på kvällen och äter lite fettbildande ost .
  Kram

  1. Det låter mysigt! 🙂 och gott!

  • Tatianafebruari 13, 2014 kl. 22:07
  • Svara

  Jag äker till mannens jobb i morgon och så lunchar vi ihop 🙂 Jag har avsagt mig choklad pga av att det inte är bra för mig. Jag har köpt röda tulpaner istället för rosor 🙂

  1. Nämen! :mrgreen:

  • Tatianafebruari 13, 2014 kl. 22:50
  • Svara

  Och så upprepar jag mig 🙂

  1. Hihi, nu vet jag i alla fall säkert vad du ska göra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.