Bär-olycka

Älskaren R skickade en bild från sin arbetsresa. De hade varit i närheten av ett stort lager där de förvarade frysta bär, och så hade det skett en liten olycka där. Eller ja, liten och liten, flera kartonger med enorma mängder frysta bär i varje hade tippat omkull och spytt ut sitt röda innehåll i snön. De ser ut som om de hade jävligt bråttom när de ramlade ut också! Ni kan ju jämföra storleken på kartongerna med husvagnen som står där bredvid…

Frysta lingon. Olycka med bär!

Hahaha! Det ser ut som om kartongen har spytt, eller fått ett stort köttsår och förblött till döds! Hade det stått något under de där kartongerna med bär hade det garanterat gått sönder – hundratals kilo frysta lingon är inte att leka med. Nu kom ingen till skada, och inget gick sönder förutom kartongerna de låg i, men vet ni vad som hände sen? Bären sopades upp och stoppades i nya kartonger. Ewww.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/bar-olycka/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.