Bra bemötande men inget hittat

Fick svar ifrån Posten också, angående ett kuvert som var öppnat och stängt igen, med innehållet borta. Hålet var inte stort nog för att innehållet, en EDS-pin, skulle ha ramlat ut, men standardförklaringen verkar ändå vara att maskinerna som sorterar posten ganska ofta sliter sönder kuvert så att innehållet går sönder och i vissa fall ramlar ut. Öh, ja, det visste jag redan – vi skickar hundratals brev från mitt jobb varje dag och får många samtal dagligen om det. Men jag fick i alla fall ett bra bemötande av Posten, jämfört med hos SJ…

De hade tyvärr inte hittat innehållet, och det hade jag självklart inte heller räknat med eftersom kuvertet var återförslutet och hålet mindre än innehållet. De rekommenderade att jag skulle lägga saker i ett tjockare kuvert eller i en förpackning inuti kuvertet nästa gång jag skickar något, och visst kan jag göra det. Är faktiskt lite bara rädd att då syns det ännu bättre att det faktiskt är något i det…

EDS pin, I wear stripes for someone special. EDS awareness, Ehlers-Danlos syndrom. Vill du köpa en EDS-pin så förmedlar jag det! Fick bra bemötande från Posten.

Jag fick ett bra bemötande från Postens kundtjänst och personen kontaktade mig faktiskt från början redan här på bloggen, men det är ändå trist när det blir så här. Stort plus för Postens bemötande, och ett minus till själva posthanteringen, alltså. Mottagaren har i alla fall fått en ny pin när vi sågs senast, så den biten är ju löst. Men det var trist med den lilla pengaförlusten och att det faktiskt funkar så pass dåligt att skicka brev i Sverige. Och är det någon som vill handla en sådan här pin till självkostnadspris (50 kronor inkl porto), hör bara av er till mig!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/bra-bemotande-men-inget-hittat/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.