Brev och Melodifestival

Det gick okej att jobba, jag stolpade fram med en krycka och lät andra bära mina papper. Men jag stannade inte så länge, så redan innan klockan var tolv åkte jag hemåt. Insåg att frukosten jag hade med mig till jobbet fortfarande låg i en påse i handväskan, så den fick bli lunch i stället. Och så möttes jag av ett fint brev i lådan när jag kom hem! Det var från min systerdotter, hon hade gjort en teckning med extra bling och klistermärken med djurmotiv till mig.

Jag blev glad, det är alltid roligt att få brev, och särskilt från henne. Försökte planera in en översovning där, men det är resor och alla hjärtans dag i vägen, så det får bli lite senare. R kom hem tidigt också, vid tretiden. Han hade både tvättat och diskat innan han åkte till jobbet, och så blev det han som var så illa tvungen att fixa middagen i dag.

Det är i alla fall inte värre i dag än vad det var i går kväll, så nu är det väl bara att vänta på att den här jävla kroppen läker. Om den gör det. Har just vaknat efter en två timmar lång tupplur. Förresten, jag hörde att det var deltävling i Melodifestivalen i lördags. Tänk vad glad jag är att jag missade det!

Så mycket utfyllnad som bara är ren skit, och jag fattar inte hur det kan vara då populärt. Det känns så tillgjort och fejkat, och de använder sig inte ens av en riktig orkester. Nä, jag är glad om jag missar alla andra deltävlingar och finaler också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/brev-och-melodifestival/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.