Den fula ankungen i Finest Awards

Jag funderade lite på det här med Finest Awards, och hur det kommer sig att jag är med bland finalisterna. Min blogg är inte lika stor som vissa av de andra, jag har aldrig varit med i TV eller gett ut några böcker. Jag är inte känd. Inte heller ägnar jag mig åt skönhetsoperationer, hårförlängningar eller lösnaglar. Självklart är jag väldigt glad att vara med, för jag är verkligen den fula ankungen i sammanhanget.

Alla mina motståndare har bloggar som visar upp någon slags vardag eller verklighet det är tänkt att människor ska vara avundsjuka på. Ett vackert hem, modellplåtningar, överkonsumtion (även om det mesta med kläder är reklam), fyra bilder i rad på samma nya möbel, och så vidare.

Nya naglar, nytt ansikte, nytt vad som helst. Ganska opersonligt, tycker jag själv. Folk vill vara som de här personerna, och kunna göra samma sak, det blir en slags ouppnåelig dröm som folk tydligen älskar att se.

Men jag då? Det finns absolut ingenting med det jag skriver om att vara avundsjuk på. Jag skulle inte önska någon annan Ehlers-Danlos syndrom eller den smärta jag lever med varje dag. Det orsakar så mycket problem, och det är sådant jag ofta skriver om. Ingenting att eftersträva, alltså.

Det finns ingen annan blogg i kategorin där jag är finalist som ens är i närheten av att beröra sådana ämnen eller vara så personlig, och kanske är det därför någon vänlig själ med bestämmanderätt har nominerat mig.

Det gör mig glad att det finns folk som tycker att det är viktigt att visa upp den fula vardagen. Det är min riktiga vardag, och den som inte är ett skal som är tänkt att få någon att bli avundsjuk. Jag behöver inte uppmärksamhet för hur jag ser ut eller vad jag äger, men om folk blir mer medvetna så har jag vunnit, oavsett om jag kommer först eller sist i Finest Awards.

Om ni vill rösta (vilket man kan göra en gång per IP-adress och dag), klicka på bilden, scrolla ner till mitten av sidan och klicka på ”Rösta här” under min bild (den med slagträt och rullstolen). Scrolla sedan hela vägen ner och klicka på ”Skicka mina röster”. Fyll i e-postadress och bocka i rutan – klart.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/den-fula-ankungen-finest-awards/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.