Finest Awards 2014

I går fick jag en lite rolig nyhet – jag har blivit nominerad och utsedd till en av de tio finalisterna i Finest Awards 2014, en tävling som hyllar de bästa inom blogg- och nöjesvärlden! Tävlingen firar 5 år i år, det är Sveriges största bloggala, och de prisar inte bara bloggar som ligger på finest.se, vilket är väldigt bra. Dessutom är det två nya kategorier på Finest Awards 2014 – Årets HBTQ-blogg och årets Engagemang, så det blir nog en riktig fest!

Själva galan för Finest Awards 2014 blir den 12 mars, med VIP-fest på Operaterassen och efterföljande prisutdelning på Café Opera. Jag är oerhört glad och lite stolt över att ha blivit en av de tio finalisterna, för det finns tusentals bloggar inom kategorin ”Personligt” som är väldigt bra. Jag har ingen aning om vem eller vilka som har nominerat mig, men vem det än är så vill jag verkligen tacka både dem och juryn som utsedde mig till en finalist.

Jag har inga som helst förhoppningar om att vinna, eftersom det är idel kända namn på listan – och så jag. Jag har inte så många läsare som de andra bloggarna, och det är läsare som röstar fram årets vinnare i Finest Awards 2014. Men jag tänker självklart ändå be er som gillar min blogg att rösta, och det gör ni här.

Scrolla ner till mitten av sidan, där hittar ni min kategori – Årets personliga blogg. Klicka på ”Rösta här” en bit nedanför min nuna (det ser ut som om knappen ovanför hör till mig, men det gör den inte) och scrolla längst ner på sidan för att klicka på ”Skicka mina röster”. Man kan rösta en gång per dag och IP-adress, och självklart rösta på flera andra kategorier samtidigt.

Det känns viktigt att nå ut till folk med saker som faktiskt är lite relevanta, som skapar lite eftertanke, eller som får människor att själva tycka till om olika saker. Jag är glad om jag gör det, eller om någon lär sig något om min sällsynta sjukdom. Visst rapar min hjärna ur sig en hel massa saker som kanske inte är så intressanta alls, men det reflekterar mitt liv, och hur det är att ha ont hela jävla tiden. Det blir faktiskt väldigt personligt ibland, och det kanske är därför jag blivit nominerad. Tack för din röst!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/finest-awards-2014/

8 kommentarer

5 pingar

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 14, 2014 kl. 09:15
  • Svara

  Så klart jag har röstat på dig!! Så roligt, Klara! Hoppas du vinner, det är du värd!!!

  1. Tack! Det är riktigt kul att ha blivit nominerad, och oväntat!

  • Mfebruari 14, 2014 kl. 11:55
  • Svara

  Självklart har jag röstat på dig! =)

  1. Tusen tack M! 🙂

  • Jeff Syfebruari 14, 2014 kl. 14:12
  • Svara

  Who could resist that sweet lil face….. ahhh and the baseball bat… hehe.
  Voting done.

  1. Aww, thanks so much Jeff! Glad you figured out how to vote! 🙂

  • Tatianafebruari 14, 2014 kl. 17:30
  • Svara

  Självklart så röstade jag på dig . Du är bäst !!

  1. Tack snälla vännen!

  • En sån där morgon... -februari 15, 2014 kl. 13:35

  […] till där en stund för att skriva om Finest Awards, för jag blev så himla glad över att vara en av finalisterna, sen kom jag på att kaffet var […]

  • Finest Awards 2014: Min röst går till… Klara! | Tofflan - en tragisk komedifebruari 18, 2014 kl. 06:20

  […] Min vän Klara har blivit nominerad till Finest Awards 2014 i kategorin Årets personliga blogg. Och självklart lägger jag min röst på Klara! […]

  • Den fula ankungen i Finest Awards -februari 25, 2014 kl. 09:24

  […] funderade lite på det här med Finest Awards, och hur det kommer sig att jag är med bland finalisterna. Min blogg är inte lika stor som vissa […]

  • Veckans minus, vecka 9 -mars 2, 2014 kl. 18:01

  […] fullt upp – med mina mått mätt. En del roliga saker såklart, shopping med Fru Hatt, Finest Awards-galan och lite annat kul, men väldigt många vårdrelaterade saker. Förhoppningsvis leder några […]

  • Smakråd och fika -mars 4, 2014 kl. 10:13

  […] med som smakråd inför dagens shopping – jag måste ha något snyggt att ha på mig på Finest Awards! Det är så sällan jag går på galor och annat roligt, så jag vill ha något nytt. Den lilla […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.