Föreningen förargar

Målaren som bostadsrättsföreningen skickade ut har dykt upp flera gånger den här veckan, men inte alls på den tid eller ens dag då föreningen hade aviserat att han skulle komma. Först dök han upp i tisdags förmiddag, sen i går igen, och det är fortfarande inte klart trots att de sa att det var färdigt. Det är inte färdigspacklat och de har rivit upp färgen på andra ställen bredvid en ventil (sånt de kom för att fixa i första taget). De tog inte bort lamparmaturen innan de målade, så nu är det färg på lampan, och väldigt fula penselmärken i taket runt om.

Okej om målaren hade gjort ett bra jobb, men jag hade varit mer noggrann själv – det blev skitfult, och funktionen är lika dålig eftersom han har rivit upp ytskiktet på ett annat ställe. Och någon måtta får det väl ändå vara? Ska jag ha folk här hemma som jobbar vill jag veta om det i förväg, och jag vill inte att folk stormar in med hinkar och redskap om jag är i dålig form och ligger och vilar. Jag fattar inte hur svårt det kan vara för föreningen att meddela oss som bor här. Inte ett e-mail, telefonsamtal eller ens en lapp i porten. Tomt.

Pratbubbla, prata

Dessutom hade älskaren R fått ett urbota korkat svar på ett mail han skrev till dem, efter att föreningen hade bett om tips för att skydda mot inbrott i förråden. Han kom med en hel radda bra och konkreta förslag som är lätta att genomföra, men tydligen var det alldeles för jobbigt att ha separata portkoder i de olika husen, och alldeles för besvärligt att byta dem varje månad. Eh? Vi kommer ju in med nyckel ändå, om man glömmer koden…

Sen verkar de helt ha missat att vi har stått i kö för att byta vår parkeringsplats till en annan precis bredvid huset i drygt tre år, för den har gått till någon mer nyinflyttad. Vi ska som sagt bara byta bort vår plats, som är ett hus bort – 30 meter extra att gå för någon som är frisk. Ett helvetes plågeri för någon som är sjuk. Nä, dålig koll i föreningen. Jag önskar att jag hade ork att engagera mig i styrelsen, för jag hoppas att den byts ut snart. Och jag hoppas att de skickar en ny målare för att fixa det som den här förstörde.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/foreningen-forargar/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Och jag väntar på att få en vattenmätare och en elmätare installerade. Det ska ta sina goda månader det, också, har jag läst nånstans. Under tiden kan man råka ut för vatten- och elavstängningar. Synnerligen irriterande! Får hoppas att jag har jobb då så jag slipper vara hemma och bli uppretad.

  1. Fy! Ska de göra något vill man ju veta när, var och hur! Även om man inte är hemma så är det ju inte så kul när någon annan är inne i lägenheten… 🙁

 2. Och jag väntar på att få en vattenmätare och en elmätare installerade. Det ska ta sina goda månader det, också, har jag läst nånstans. Under tiden kan man råka ut för vatten- och elavstängningar. Synnerligen irriterande! Får hoppas att jag har jobb då så jag slipper vara hemma och bli uppretad.
  VAFF..?! Din administrationsskorpion påstår att jag redan har sagt det här. Hmpfff…. 👿

  1. Va? Det har du ju inte! :mrgreen:

 3. Eh… ja… 😳

  1. Eller… jo :mrgreen:

  • Farsanfebruari 20, 2014 kl. 21:56
  • Svara

  Det finns bara ett sätt att få något gjort ordentligt. Gör det själv. Alla “Proffs” kan slänga sig i väggen. De är de verkliga amatörerna. Dyrt och (skit)dåligt.

  1. Japp. Pratade med föreningen i dag, och företaget de anlitat ville skicka ut målarna igen för att fixa till det. R sa nej.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.