Frys och slask!

Åkte in till stan en sväng på dagen – trots att jag borde ha varit hemma och vilat och fortsatt sammanställningen av min överklagan – för att leta efter en klänning och gå på ett lunchmöte med en ny bekantskap. Det var så satans dåligt väder att det knappt blev något promenerande på stan. Snö och regn om vartannat, ganska hård vind och en extremt obekväm tjock slaskig massa på gator och trottoarer. Som resterna från en avfrostad frys, blandat med hala sniglar. Men jag hittade en sak som ni får se sen.

Det var inte lika illa i city som på en del andra ställen, men det var ändå skitsvårt att gå. Fötterna glider lite vid varje steg, och när man är överrörlig och har extremt instabila fot-, knä-, och höftleder kan det gå precis hur illa som helst – trots att det bara handlar om ett par centimeter snö. Som tur är ska det bli varmare igen, så dagens mög försvinner nog snart.

Tog mig till älskaren Rs jobb efteråt, och åkte med honom till lantstället för att fira ett par födelsedagar. Inget stort firande, men det är i alla fall trevligt att ses och äta lite gott. Tur att jag har elmadrass och elektrisk värmefilt, för det är så jäkla fuktigt överallt. Min kudde skulle säkert ha gått att krama ur! Dags för en brasa i fotogenbrännaren, och fram med mina Heat Holders. Jag är en vandrande frys när jag är stilla i en lite för kall och fuktig stuga. R upplåter inte heller frivilligt sin mage som handvärmare. Kram, någon?

Elfilt med fjärrkontroll, brun filt. Bra vid frys och slask.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/frys-och-slask/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.