Helgen slut!

Slut på helgen! I går eftermiddag åkte jag och älskaren R hem till mina föräldrar för att käka. R hade varit ute och cyklat i skogen på förmiddagen, som vanligt. Han har ett par kompisar som kör där det är som lerigast på små stigar i skogarna runt om stan, varje söndag. När det var dags att åka hemifrån hade han fortfarande inte kommit hem, de hade kroknat och hamnat lite åt skogen, så att säga. Som tur var har han inte särskilt avancerade och långa duschrutiner, så det gick rätt fort att komma iväg när han väl hade kommit hem.

Vi fick god mat i överflöd, så vi behövde ingen middag på kvällen. Passade på att lämna en lott jag fått i julklapp till dem, så att de kan lösa in den vid tillfälle – det var ett lokalt välgörenhetslotteri, och jag vann ett presentkort på en butik i orten där de bor, och det är en timme bort med bil från där jag bor. Priset? Kontorsmaterial för 100 spänn. Kanske inte världens roligaste, men helt klart användbart och betydligt bättre än många av de andra priserna. Det kommer väl till pass.

Pris, pokal

En mycket skön och bra dag, och helgen i stort var okej. Resan var inte särskilt jobbig heller – mer om det senare! Nu i veckan som kommer har jag fullt upp. Jobb på måndag, tandläkaren på tisdag, sjukgymnasten och vårdcentralen på onsdag, jobb igen på torsdag och sen helg. Hoppas nästa helg blir bra också, då ska vi till lantstället.

Har mycket att göra nu. Jag skulle behöva köpa en klänning. Behöva, på riktigt. Sen har jag ju en jäkla massa pappersjobb och skrivande att fortsätta med, och det går jävligt långsamt. En mening eller två om dagen, liksom. Men med tanke på att jag har nästan 1500 sidor information på engelska att gå igenom och välja ut det som är relevant, så får varje välformulerad och relevant mening ses som en liten framgång.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/helgen-slut-2/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.