Inflyttningsfest på jobbet

I kväll blir det inflyttningsfest på jobbet. Vi flyttade ju till ett nytt kontor för ungefär tre veckor sedan, och nu är det alltså dags för lite kalas med kollegor och respektive. Jag skulle tro att det blir ungefär som de julfester som brukar hållas – lite mat, lite dryck, lite dans och en massa snack.

Vi har ett stort område med lite saker för avkoppling, så som ett pingisbord, pilatesbollar, ribbstol, lite träningsredskap och ett fussballspel. Skulle tro att den avdelningen blir populär bland de barn som följer med på kalaset, och kanske även bland de vuxna efter att barnen har åkt hem…

Vet inte hur länge jag orkar stanna, för det blev en väldigt tidig morgon i morse. Var hos sjukgymnasten klockan nio, så jag gick upp vid sextiden för att få igång kroppen och värktabletterna. Visserligen startar vår inflyttningsfest tidigt, så att folk inte ska behöva åka hem från jobbet och sedan dit igen, men det blir inte party hela natten för min del i alla fall.

Älskaren R följer med, och vi åker taxi. Skönt, och nära, men jag orkar faktiskt inte så jäkla mycket partajande i dag. Dessutom jobbade jag i går, så egentligen vore det väldigt skönt att bara ligga hemma och ta det lugnt.

Men samtidigt är det inte varje dag det är inflyttningsfest, och jag gillar verkligen både jobbet och mina kollegor – dessutom borde jag passa på att gå på så många fester eller tillställningar jag blir inbjuden till. Det är bra för själen att roa sig lite, trots att man inte orkar så mycket.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/inflyttningsfest-pa-jobbet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.