Nya kläder till R!

Jag tror att R kan ha ramlat och slagit i huvudet. Inte så konstigt, med tanke på snön och halkan, men något är det. Han föreslog frivilligt att vi skulle åka till den lokala stan och shoppa kläder till honom! Jag tappade hakan litegrann (den ligger nog kvar på golvet där jag tappade den), för jag har tjatat på honom i flera månader. Han köpte kläder för ungefär ett och ett halvt år sedan, sedan dess har han bara köpt en t-shirt för att jag tvingade honom när vi var i Göteborg, och han inte hade packat ner något annat än gamla reklamtröjor.

Nu börjar tydligen en del av det han oftast använder gå sönder i sömmarna, och jag tycker inte att det är helt okej att gå med trasiga kläder om man absolut inte har något annat val. Han har med andra ord fått höra ett och annat om de specifika plaggen, och jag brukar fråga varför han lägger dem i tvättmaskinen och inte i soporna. ”Därför att de fortfarande fungerar.” Förvisso, så länge jag slipper se honom i dem (om han inte målar eller snickrar på något på lantstället) och så länge han inte går till jobbet i dem.

Så sagt och gjort, eftersom han hatar att köpa kläder så plockade jag ihop det han skulle behöva, och vad jag trodde att han skulle passa i, och så provade han. Det resulterade i fyra tröjor, en skjorta, ett par byxor och några kallingar. De här valde jag!

Zebrarandiga kalsonger. Shopping och nya kläder till älskaren R!

Han klagade inte alls, faktiskt. Han skulle aldrig erkänna det, men jag tror att han uppskattar att slippa gå runt och leta efter vilka kläder han ska prova, för han har ingen riktig koll. Det hela var över på en halvtimme och gick på bara en tusenlapp, och nu behöver han inte köpa något på åtminstone ett halvår. Mycket fin dag! Sen blev det god middag med svärisarna, och nu blir det något gott att dricka och kanske något spel. Weee!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/nya-klader-till-r/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Linafebruari 22, 2014 kl. 22:05
  • Svara

  Typiskt karlar att gå med trasiga och nötta kläder. Tur att de har oss som kan hålla dem någorlunda i schack! 😉

  1. Jag skulle skämmas om jag gick omkring med trasiga kläder! Fattar inte hur de kan bry sig så lite om en del saker! 🙂

  • Tofflanfebruari 23, 2014 kl. 14:45
  • Svara

  Nu matchar han dessutom din mobil! 😆

  Jag skulle också behöva en personal shopper när det gäller kläder. Är det nåt jag avskyr att leta efter i affärerna så är det kläder…

  1. Ja, han blir en snygg accessoar! 🙂 Jag ställer gärna upp som personal shopper vid tillfälle!

  • Mfebruari 23, 2014 kl. 17:31
  • Svara

  Jag skulle också gärna ta emot hjälp av dig som personal shopper. Lycka till att hitta saker i min storlek bara. =)

  1. Inget är omöjligt! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.