Panda och sömn

Jag ser ut som ett lik. Vet inte vad jag har gjort för att se så fruktansvärt trött och sliten ut, men hemskt är det. Jag blir nästan lite rädd när jag kollar mig i spegeln i badrummet det första jag gör på morgonen, särskilt om håret står på ända och jag inte riktigt har gnuggat sömnen ut ögonen ännu.

Hjälp, vad är det för jävla panda eller alien som är i mitt badrum!? Med undantag för någon enstaka natt då och då så sover jag ändå åtminstone åtta timmar per natt, plus en och annan tupplur då och då under dagen. Inte långa, men det blir en så gott som varje dag.

Det är alltid lite bättre på somrarna, så jag antar att mängden tid utomhus i solljuset gör en hel del skillnad. Jag tänker inte lägga mig i något solarium eller så (fatta smärtan att ligga där i tio minuter!), även om det kanske skulle få mig att se en aning mindre död ut. Axeln är dålig igen, det tog en vecka efter att jag slutade med de ganska starka anti-inflammatoriska tabletterna innan det blev dåligt igen. Oh well, det var bra i några dagar i alla fall, får väl köra en ny kur snart. Det är svårt att sova när jag inte kan ha armen i vilket läge som helst, irriterande.

Nåja. Jag behöver inte vara snygg. Jag har varken den tid eller de pengar det krävs för att fixa det där panda-trollet som stirrar på mig varje morgon. Eller ja, visst har jag tid, men tiden innan det gör för ont att hålla uppe armarna är kraftigt begränsad. Det gäller att vara snabb. Skönt i alla fall att jag fick hjälp med att tona håret när M var här förra helgen, det har aldrig gått så enkelt förut. Vad finns det för skönhetsknep när man ser ut som en panda, fast utan päls…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/panda-och-somn/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monafebruari 11, 2014 kl. 01:00
  • Svara

  Mina knep är Lapacho Pau D’Arco bark te (otroligt hälsofrämjande gott naturte), Aloe Vera (bra för immunförsvaret, magen, huden etc) samt superpulvret kolloidalt silver 🙂
  Det här är inte reklam, bara mina favoritprodukter.

  1. Tack Mona, ska kika på det!

  • Stephen Kingfebruari 11, 2014 kl. 02:57
  • Svara

  The perfect you isn’t something you need to create, because God already created it. The perfect you is the love within you. Your job is to allow the Holy Spirit to remove the fearful thinking that surrounded your perfect Self.

  Today is the day for my day
  And it’s gonna be a fine day
  Yesterday was a bad day
  So good riddance past day
  Tomorrow is a new day
  I don’t need you that day
  Don’t insist on the next day
  Cause that is my better day
  Happiness greets me the following day
  You can come back some other day
  Don;t choose the day following that day
  I need smile for the whole day
  Let me give you a play day
  You can guess if it’s the day
  If you answer the wrong day
  Then better luck the next day
  But if you think it’s the right day
  It will have to wait for next day
  And you are going to miss that day
  Cause you can’t have the next day
  For I am expecting love that day.!

  Chin up Klara. Sk xx

  1. Thanks Stephen! 🙂 I can’t thank you enough for all your help!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.