Rörelser och stillastående

Puh. God morgon. Jag har ganska ont i dag, efter besöket hos sjukgymnasten i går. Vi gör bara pyttesmå rörelser och övningar, men vi är fortfarande i undersökningsfasen där vi försöker ta reda på vad som fungerar och inte. I går innebar det att jag låg på mage en stund på britsen och testade några rörelser med skulderbladen. Jag höll nästan på att kräkas av smärta efteråt, men det kom bara en liten tår av smärta när jag reste mig och gick ut. Det är att anse som framgång.

Eftersom den där satans väckarklockan ringde tidigt i morse också är jag inte särskilt pigg och utvilad, men jag har i alla fall viktiga saker att göra i dag. Jobb. Skulle ha haft ett möte min chef för någon vecka sedan, men det har varit så många kollegor hemma sjuka, att vi har varit tvungna att ställa in det varenda gång jag har varit där. Mötet ska inte specifikt handla om min framtid där, men självklart är det något jag tänker ta upp ändå. Min anställning tar slut om två veckor, och eftersom jag inte har fått besked från Försäkringskassan om sjukersättning ännu, så vore det skönt att kunna ställa in sig mentalt på om jag måste gå tillbaka till Arbetsförmedlingen eller inte.

Arbetsförmedlingens logo. Ska på intro till något jag redan gjort.Läs om några av mina erfarenheter hos arbetsförmedlingen. Rörelser och stillastående.

Jag hoppas självklart på att jag slipper. Min hantering där har inte inneburit något annat än stora problem för mig, ekonomiska försluter på grund av deras felaktiga förehavanden och slarv, och en himla massa oro. Det enda positiva har varit att jag fick arbetsträning betald, men det hade ju gått att fixa utan all onödig kontakt jag tvingats ha med AF. Möten om hur man fyller i en blankett, på riktigt. Som om jag vore en femåring. Min nuvarande arbetsförmedlare har inte svarat på ett mail jag skickade till henne för en månad sedan (angående min fortsatta anställning) så bristen på engagemang verkar ju vara ömsesidig. Ugh, ge mig besked snart!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/rorelser-och-stillastaende/

2 kommentarer

  1. Det här är fan sanslöst . Ingen ska behöva bli behandlad på det här viset . Morr. Och 531243 styrkekramar

    1. Nej, det är så ovärdigt! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: