Sjukgymnast och fall

Ska till min nya sjukgymnast nu på morgonen igen. Det känns inte direkt som om jag har gjort några större framsteg med övningarna jag har gjort sedan första mötet, för två veckor sedan, men å andra sidan har jag varit mer eller mindre paj sedan jag halkade och trillade omkull i helgen som var. Tänk att de flesta bara tycker att det är pinsamt när de ramlar, och får lite ont en stund.

Ramla, halka

Jag är rädd att fallet har orsakat permanenta skador i ryggen, eftersom utstrålningen i benet har ökat. Det finns inget pinsamt med att ramla. Visst kan det se kul ut, men det är väl det sista man behöver oroa sig för? Jag tror inte ens att någon såg mig, så inte ens ett skratt fick jag bjuda på.

Hur som helst, jag gillade ju verkligen min sjukgymnast vid vårt första möte. Det blir intressant att se vad vi ska göra i dag, och vad som händer hädanefter. Jag behöver inte ens träningskläder när vi ses, för jag kan inte träna på det sättet att jag tar i som fasen och blir varm ändå. Små rörelser, finlir med muskler man vanligtvis inte tränar, och en lite mer jämn styrka så att jag kan avlasta de stackars musklerna som konstant får jobba statiskt – flera hundra procent mer än hos friska människor. So long!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/sjukgymnast-och-fall/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.