Tid och energi

Jag ber om ursäkt om det inte har blivit fullt så många inlägg som vanligt här på sistone, och kanske det blir lite glesare ett tag framöver också. Det är verkligen inte så att jag har slut på åsikter eller saker att irritera mig på, men allt pappersjobb och all tid jag måste lägga på att undersöka mina möjligheter angående den där överklagan måste gå först. Det tar mer energi än jag någonsin hade trott, så det är tur att jag i alla fall har tid över. Tid är egentligen det enda jag har, och den räcker knappt till att ladda batterierna.

9-voltsbatteri kom på tapeten på bästa Ms herrkväll. Energi och tid

Inget fel med det, även om det ibland blir tråkigt. Jag har ju mitt jobb ett par veckor till, sedan vet jag inte riktigt vad som händer. I går kom en av våra ministrar på besök, och vi hälsade och småpratade lite. Hon hade ett par söta kostymklädda unga män med sig i sitt följe, antingen sekreterare eller Säpo. Jag hade blivit åtalad för sexuella trakasserier om jag var hon, helt klart.

Jag är betydligt sjukare i dag än i går, så tur att jag är ledig. Näsan rinner och jag har feber igen. Nu har jag ett par dagar på mig att jobba vidare med diverse brev, lagar och paragrafer. Ska samtidigt försöka göra något roligt, kanske i morgon när jag ändå måste in till stan för att träffa sjukgymnasten. Har ett presentkort på H&M att utnyttja, och det brukar vara en bra tid att gå dit, en vardagsmorgon vid öppning. Knappt något folk, vilket passar mig utmärkt. Nu först blir det i alla fall kaffe och paragrafrytteri, hurra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/tid-och-energi/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Sandeshfebruari 11, 2014 kl. 17:11
  • Svara

  Hurray!

  1. 🙂 Hugs!

  • Tofflanfebruari 11, 2014 kl. 19:56
  • Svara

  Krya på dig från förkylningen!
  Såg att Hillevi var hos er, hon var hos oss också för ett tag sen. 😛
  Hoppas det går bra med överklagandet och att du får nån hjälp från nån!!!

  1. Tack! Jag har fått lite hjälp med efterforskning kring relevanta dokument, men det är tusentals sidor att gå igenom och sammanställa till några lättförståeliga meningar. Tur att jag har tid! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.