Tjejkväll

I dag kommer min vän och kollega M hit, och så ska vi ha en riktigt skön tjejkväll. Vi har laddat upp med hårfärg och ansiktsmasker (även om det är bra för män också, eller hur E?), och så lite tidningar för inspiration till hur M ska inreda i sin lägenhet. Det blir skönt med lite sällskap efter att varit ensam hela veckan, men ingen av oss kommer att orka göra något särskilt ansträngande ändå. Det blir skönt.

Extra skönt är att vår tjejkväll är hemma hos mig, för det är lättare för M att sova över än vad det är för mig. Tänkte hyra någon film också, och äta nåt gott. I går ägnade jag mig åt att tvätta sängkläder, städa upp lite och vila ryggen i form. Cyklade lite, låg i sängen med datorn i knät, och fick visserligen en hel del gjort, men inget som syns. Som vanligt. Det är skönt bara att ha något att ägna sig åt, och det spelar egentligen ingen roll om någon märker det eller inte.

Styret på min nya träningscykel. Dags för tjejkväll!

Det är jävligt bra med träningscykeln hemma. Kör inte så länge i taget, men varje dag. Efter 5-10 minuter blir det för jobbigt att sitta på den, så då gör jag något annat ett tag tills jag klarar av att sitta igen. Eller så räcker det så. Allt är bättre än inget. Hur som helst, nu ska jag få i mig lite frukost och pyssla lite till med mina onlineprojekt innan M kommer hit. So long.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/tjejkvall/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.