Topp-shopping!

Det var ett extremt dåligt utbud av fest- och galakläder i den lilla orten här i närheten. Är ju på någon slags jakt efter något snyggt att ha på mig på diverse fina tillställningar framöver, men det verkar omöjligt att hitta den lilla svarta med lite extra flärd. Har inte hittat något som ens är i närheten av vad jag vill ha, även om jag hoppar upp ett par steg på prisskalan. Dessutom är det så sällan jag använder en sådan klänning, att jag bestämde mig för att köpa en riktigt snygg kjol i stället, och matcha den med en glammig topp.

Det är betydligt enklare att hitta snygga toppar, och de kostar bara en bråkdel av vad en sjysst festklänning gör. Och en snygg kjol kan jag ju ha både till fest och vardags, beroende på vad jag har till. Med pumps och glittrig topp passar det på vilket kalas som helst, och med en skjorta eller t-shirt går det utmärkt på kontoret. Så av en slump gick jag in i en riktig ”tantaffär”, och fick syn på den här kjolen.

Svart kjol till fest och vardags! I kombination med en glittrig topp blir det bra till gala.

Sjukt snygg! Väldigt suddig bild, men så här på lantstället är resurserna lite begränsade… Den är lite klockad nedtill och sitter snyggt åt om rumpan. Dessutom gillar jag de där banden runt midjan, och den var inte så dyr. Halva problemet är löst, för en topp borde jag kunna hitta i stort sett var som helst. Jag tror inte att jag får med mig älskaren R på någon mer shopping på ett tag, men han ser ändå inte vad som är snyggt eller inte. ”Är den skön?” Nja, det är ju en partytopp, det är klart att den inte är lika skön som en collegetröja… ”Då var den inte så fin.” Jaha… Får ta med mig bästa M eller någon tjej med bra smak (hjälp!) för partytopp-shopping snart.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/topp-shopping/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianafebruari 24, 2014 kl. 10:53
  • Svara

  Jag har hyfsat bra smak 😉

  1. Ja! Vill och orkar du, någon dag?

  • tatianafebruari 24, 2014 kl. 19:05
  • Svara

  Absolut!
  Messar dig !
  Kram

  1. Hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.