Väckarklocka från helvetet

Jävlar vilken tidig morgon det blev i morse. Klockan stod på sex, men som tur var vaknade jag vid fyra så att jag kunde gå upp och ta lite smärtstillande, för att sedan gå och lägga mig igen. Sen ringde Rs väckarklocka halvsex, och självklart vaknade jag av den. Brukar aldrig hända, om jag själv inte ska upp tidigt. Låg och vred mig ett tag, och somnade om igen, precis innan min väckarklocka ringde. Typiskt. In i duschen, smörja in den rödfnasiga näsan efter allt snytande, på med kläderna och ut.

Det är väldigt ovanligt att jag och R går upp ungefär samtidigt, men trevligt när det händer. Trots att jag ofta vill mörda hans väckarklocka. Han skjutsade mig på morgonen, och jag hann med en kopp kaffe innan besöket hos sjukgymnasten, som var inbokat redan klockan åtta. Det borde vara olagligt att få sådana tider när man har kronisk trötthet och smärta, och måste vakna evigheter innan för att få igång någon slags vettig smärtlindring.

väckarklocka

Så ja, jag har varit himla seg i dag. Har försökt få något gjort angående att sammanställa papper, regler och lagar gällande min rätt till vård och hur Landstinget har brustit i det avseendet, men det går dåligt när hjärnan är som ett jävla blomkålshuvud. Har faktiskt inte fått ett enda dugg vettigt gjort. I morgon ringer min fruktansvärda väckarklocka tidigt igen eftersom jag ska jobba, så det blir en tidig kväll i kväll. Ändå ligger jag där och kan inte sova när jag försöker. Irriterande…!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/vackarklocka-fran-helvetet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.